**1. How many adults and children can you buy tickets for?**

**2. How many teachers and students can you buy tickets for?**

Remember, there is more than one right answer to each question. Think of all the different combinations you could have for each question.

I think it's 2 teachers and 14 children because 14 times 2 =28 28+5=33 and 33+5=38

ReplyDeleteI have five pounds and spend it on zoo tickets look at the ways I can do it.

ReplyDelete£5+£5+£5+£2+£2+£2+£2+£2+£2+£2+£2+£2+£2+£2

£350+£350+£350+£350+£350+£350+£350+350+£5+£5

I think the same as Chenell because 14 times 2=28 and 28 + 5=33 33+5=38

ReplyDeleteI think that the children and adults cost seven pound together

ReplyDeleteWe think that the adult and children has to cost £7.00 because five and two makes seven

ReplyDeleteWe think that the teachers and students has to cost £7.00 because four and three makes seven like the adults and children because they had seven as well.

£5+£4+£3+£2=£14

ReplyDelete£5+£5+£5+£5+£2+£2+£4+£3+£3+£2=£38

We think that the adults and the children have to cost £7.00 because five and two makes seven

ReplyDeleteWe think that the teachers and students have to cost £7.00 because four and three makes seven even like the adults and children.

£5+£4+£3+£2=£14

ReplyDelete£5+£5+£5+£5+£2+£2+£2+£4+£3+£3+£2=£38

If you have 38£ you can share it between two peole like me and my friend can have two of them.

ReplyDelete(Akeemat)£5.00+£5.00+£5.00+£5.00+£5.00+£5.00+£2.00+£2.00+£2.00+£2.00

ReplyDeleteI have £38 and spend it on zoo tickets.

ReplyDelete£5+£5+£2+£2+£2+£2+£2+£2+£2+£2+£2+£5+£5.this is for adults and children.

350+350+350+350+350+350+350+350+£5+£5for teachers and students.

£5.00 for two adults and £2.00 for children's Whitch = 14.00

ReplyDelete£5.00+£4.00=£9.00

ReplyDelete£3.50+£2.00=£5.50

£5.00+£3.50=£7.50

there is 2 adults and 1 is 5 pound so double they 5 pound is 10 pounds and that there 2 children they will have to pay double the price which is 4 pounds 14 now i do 38-12=24 i have 24 pounds

ReplyDelete