These three pupils are each holding a book. Each book is a different weight. The first and second weight 7 kg altogether, the second and the third weigh 8 kg altogether, the first and the third weight 11 kg altogether.

**What is the weight of each book?**
So you have to add 7g+8g+11g together and the answer is 26g you need to put up seven fingers then add eight and it was 15g then you add 15g add 11g=26g

ReplyDeleteAltogether from each book 11+7+8= the answer is 26 get this answer to count to 11 then add 7 then add 8

ReplyDeletethe first one 1kg second one 6kg third 1kg

ReplyDeletei think that 1 and 3 one is 11 because 3 is 8kg and first and second 7kg so half of seven equals 350 and 8+3=11

ReplyDeletei think the first one weighs 4 kg and the second one weighs 5 and the last one weighs 2 altogether makes eleven.

ReplyDeleteThe first book is 2 kg and the second book is 5 kg so the third book is 6 kg and those are the awnsers Mr Highman

ReplyDeletethe first one might be 2 kg and the second might be the same as the first one and the last one might be 1 kg

ReplyDeletethe first weight of the book is 6kg because if you put the first and second book together it would make 7kg but if you put one book it would be 6kg

ReplyDelete7+8=15 15+11=26kg i think this is the awnser

ReplyDeleteThe fist one is 7kg,the second one is 8kg and the third one is 11kg

ReplyDelete1kg + 25kg =26kg 1kg + 1kg + 24kg =26

ReplyDelete7+8=15 15+11=26kg jossie answer was corrcet

ReplyDeletethe first book weighs 5 kg the second one weighs 2 kg the third one weighs 6 kg because 5kg+2kg=7kg and 5kg+6kg=11kg

ReplyDeleteso that is the weight of each book.

the first one is 4kg second is 3kg 4kg. first ones 3kg,5kg,3kg

ReplyDelete1 Book=5kg

ReplyDelete2 Book =2kg

3 Book=6kg

5+2=7kg

6+2=8kg

5+6=11kg

11kg 8kg 7kg=26kg i added this up and my answer was 26 so that think that some people got it Right if they said 26.

ReplyDelete21kg+5kg =26kg

ReplyDelete20kg+6kg=26kg

30kg-4kg=26kg

so the answer should be 26

I think the first one weighs 5kg and the second one weighs 4kg and the last one weighs 2kg.5kg+4kg+2kg=11kg

ReplyDeleteI think the first one weighs 5kg and the second one weighs 4kg and the last one weighs 2kg.5kg+4kg+2kg=11kg

ReplyDeleteThe first and second book weights 3.5 kg each the second and third book weights 4 kg each and the first and third book weights 5.5 kg each. Add the weight for the second book which is 3.5 kg + 5.5 kg = 9 kg. Next you add the weight for the second book 3.5 kg + 4 kg = 7.5 kg. After you add the weigh for the weight for the third book 4 kg + 5.5 = 9.5 kg.

ReplyDeleteI think that the second one is 9kg because it looks really fat and it looks really heavy. The first book was the weight of 3kg and the second is 4kg. The last one is 7kg.

ReplyDelete7kg+8kg=15kg 11kg+15kg=26kg the answer is 26kg

ReplyDeleteThe first book might weigh 5kg and the second book might be 2kg. The second book could weigh 2kg the third book will 6kg, this will weigh 8kg the first book would weigh 5kg and the third book would weigh 6kg and this makes 11kg.

ReplyDeleteThe first book could weigh 5kg and the second book could weigh 2kg, this would make 7kg altogether. The second book would weigh 2kg and the third book could weigh 6kg, this would make 8kg altogether. The first book could weigh 5kg and the third book would weigh 6kg and this would make 11kg.

ReplyDeleteI know that is 15 kg because I done 7+ 8 so it = 15 kg

ReplyDeleteI know that is 6 kg because I done 1+2+3=6 kg

ReplyDelete